om Nord-Østerdal Paintballklubb

Nord-Østerdal Paintballklubb (NØPB) ble startet på Tynset våren 2014. Formålet er å legge til rette for en ny fritidsaktivitet for nærmiljøet og organisere paintballspilling i regionen. Spesielt retter vi mot oss mot de unge som i dag savner flere alternative aktiviteter og spesielt kanskje noe med litt ekstra spenning. Vi har i 2014 ferdigstilt en skogsbane på ca. 200x200m 3km utenfor Tynset sentrum og dette blir området hvor klubben har sin hovedaktivitet.

Vi er registrert som en frivillig organisasjon og har ingen økonomisk motiver med denne klubben annet enn å tilby fordeler til våre medlemmer. Et av våre hovedmål er at paintball skal være for alle og prisen for å prøve ut dette skal derfor være så lav som mulig.
For informasjon om klubbmedlemskap se våre medlemssider

I tillegg til å være en klubb for medlemmer så vil vi tilby utleie og arrangement retta mot bursdager, bedrifter og andre foreninger/lag. Dette vil hjelpe til med å finansiere klubbens medlemsaktiviteter. Hadde det ikke vært moro med en ettermiddag med grilling og paintball sammen med kolleger ?

Besøk og Lik oss på Facebook for å holde dere oppdatert med hva som skjer framover. Se Kontakt-siden for å komme i direkte kontakt med oss.

Mer generelt om hva paintball er finner du på Paintball?-Siden

Paintball-hilsen
N-Ø. Paintball / LANur Organizing

 

3030250696

 

 

 

 

 

 

N-Ø. Paintball drives av den frivillige organisasjonen LANur Organizing som har fokus på alternative fritidsaktiviteter. Vi arrangerer også datatreff for ungdom og har eksistert siden 1997.