Bestill arrangement

Her har du mulighet til å reservere tid på vår bane slik at dere som ønsker det kan spille sammen som egen gruppe.

Paintball passer for alle så hvorfor ikke ta med jobben, fotballlaget eller vennegjengen på en actionfylt økt i skogen ? Som et innslag i utdrikningslaget er også paintball en sikker vinner! Vi har muligheter for grilling med bord og sitteplasser for ca. 50 personer. Arrangement kan tilpasses i samarbeid med oss.

For enkeltpersoner så har vi åpne dager. Disse legges ut som arrangement på våre Facebook-sider.

Vi har stengt inntil videre. 

Bestill

Velg dag og skriv inn kontaktinfo under. Vi vil kontakte deg så raskt som mulig for å bekrefte tidspunkt, pris og innhold.

  • Basispakken ligger på kr 150,- pr person (uten dress, +50 for dress), men se våre Pris-sider for fullstendig oversikt.
  • Minimum 8 personer for gruppebestilling. Er dere færre så vil det måtte betales for 8 basispakker, men dere kan også komme på våre åpne dager som legges ut på Facebook. Vi anbefaler generelt ikke under 8 personer siden det kan bli litt kjedelige runder med færre.
  • Ingen tidsbegrensning. Vi anslår 2-3 timer minimumstid med forberedelser.
  • Bestilling er bindende. Ved avbestilling senere enn 24 timer/ikke oppmøte vil et gebyr på kr 500kr bli belastet den som har bestilt.
  • Vi kan tilby paintball utenfor våre baner eller i tilslutning til andre arrangement, men dette må avtales spesielt i god tid. Andre priser vil da gjelde.
  • Ta kontakt ved spørsmål eller skriv dette i feltet for annen info.
Laster kalender...
Powered by Booking Calendar
- Tilgjengelig
23
- Reservert
23
- Avventer behandling

Ved spørsmål som haster så ring oss gjerne på tlf. 95 22 25 26 (Thomas)