Priser

Prisene på paintball hos oss skal være gunstige, da dette går uavkortet til å styrke klubbens videre utvikling. Ønsker du å spille mye så har du mye å hente på å bli medlem.

Vi legger ut arrangement hvor alle kan delta på våre Facebooksider. Se facebook.com/nordosterdalpaintball

Spillerpakke én dag: kr 150,-

Inkluderer baneleie, markør, maske, luft og 200 ball.

Dress og hansker
+ kr 50,- for å leie dress og hansker av oss.

Vi ser oss nødt til å ta ekstra for dette pga vask, slitasje og håndtering, men du står fritt til å bruke egne klær. Vi har også diverse annet assortert beskyttelsesutstyr som du kan låne sammen med dress. Skal du spille med egne klær så er f.eks. mørke og løse treningsklær fint å bruke. Bruk sko som egner seg ute da disse kan bli møkkete.

Ekstra ball 

+200 ball : kr 50,-
+2000 ball (kasse): kr 500,-

Det er ikke tillatt å bruke egen ball i utleieutstyr. Det er kun medlemmer og de med eget utstyr som har muligheter til dette. Priser på ball kan ha mindre variasjoner i sesongen.

MEDLEM OG MEDLEMSRABATT

Medlemsavgift: kr 400 pr år. Blir du medlem etter 1. oktober gjelder betaling for årets sesong + neste år.
Fordeler: Gratis baneleie, lufttilgang, beste ballpriser fra klubben. Du leier også utstyr gratis som medlem. Du betaler kort fortalt kun for ball og andre forbruksartikler.

Vi anbefaler at du blir medlem hvis du skal spille mer enn 2-3 ganger i året. Se medlemssiden for mer info.

EGET UTSTYR?

Har du eget utstyr og ikke er medlem så betales kr 50,- i baneavgift pr. dag. Dette inkluderer fri banetilgang og luftpåfylling. Som gjest har du lov til å bruke egen medbrakt ball eller kjøpe av oss. Alt medbrakt utstyr og ball må godkjennes av oss før vi tillater det i spill.

ARRANGEMENT OG STØRRE GRUPPER

Vi tilbyr paintballarrangement for lukkede grupper og vi gjennomfører også paintball i tilslutning til andre arrangement. Ved gruppebestilling krever vi at dere er minimum 8 personer. Er dere færre så er kostnaden det samme som for 8 grunnpakker.
Info om gruppespilling her – Vi har også åpne dager hvor mindre grupper kan delta uten ekstra kostnad. Man spiller da med de andre som er der den dagen.

BETALINGSMULIGHETER

Betaling skjer når arrangementet slutter eller at deltaker forlater området.
Vi tar kort, Vipps og kontanter på stedet.  Grupper/bedrifter kan få faktura ettersendt så lenge dette er avtalt.

ANNET

Prisene er veiledende og kan variere etter type arrangement. Dette opplyses på hvert arrangement eller når avtale inngås.

PRISLISTE

Last ned prisliste her.